Nonferrometal

Exclusive Agent for PL, RO, HU, CZ, SL
Nonferrometal is an exclusive agent for rolled products made by AMAG for PL ONLY and exclusive agent for extruded products made by Eural Gnutti Spa for PL, RO, HU, CZ, SL

AMAG EURAL

produse extrudate

EURAL GNUTTI S.p.A. producţia primelor produse din aluminiu a fost începută în mai 1968, investind cei 20 de ani de experienţă dobândită în sectorul aliajelor uşoare din familia Gnutti, prezente în companie deja a treia generaţie.

Producţia se compune din uzina metalurgică şi din fabrica de producţie a produselor intermediare din aluminiu care este deservită de 400 de angajaţi. Compania ocupă o suprafaţă de 270 000 metri pătraţi.

EURAL GNUTTI S.p.A. este situat într-o poziţie de lider printre producători de bare, ţevi şi profile produse din diferite aliaje de aluminiu. Poziţia sa pe piaţă este obţinută printre altele datorită echipării cu patru prese cu o presiune corespunzător de - 1,600, 2,800, 3,000 şi 3,500 tone şi una nouă de - 5,500 tone.

Rotunde, pătrate, hexagonale, plate, extrudate şi trefilate bare  reprezintă un spectru larg a produselor EURAL GNUTTI S.p.A., începând cu aliajele populare până la cele mai noi, ecologice, conforme chiar cu cerinţele şi directivele cele mai stricte UE RoHS (2002/95/EC) şi ELV (2000/53/EC).

Elementul care caracterizează barele producţiei EURAL GNUTTI S.p.A. este prelucrabilitatea înaltă şi uniformitatea proprietăţilor mecanice. Aceasta face, că EURAL GNUTTI S.p.A. este un partener ideal, pentru cei care de zi cu zi trebuie să îndeplinească cele mai înalte cerinţe în sectorul industriei auto (sisteme de frânare), în industria de precizie, în sistemele de siguranţă (supape ), în hidraulică şi sistemele pneumatice.

EURAL GNUTTI S.p.A. este prezent pe piaţa internă şi internaţională  cu profile în conformitate cerinţelor de model/ a clientului cu un larg domeniu de profile extrudate pentru utilizare în industrie; Eural a dedicat acestui domeniu un sector separat de producţiei.

Datorită acestui fapt EURAL GNUTTI S.p.A. este furnizorul a companiilor cunoscute cu prestigiu interne şi internaţionale din sectoarele importante cum ar fi: industria auto, pneumatică, carcasei, hidraulică, răcire, electronică şi multe altele, toate la un nivel tehnologic foarte înalt.

Extrudare - începutul procesului de producţie - este marcat mai târziu printr-o prelucrare corespunzătoare la cald.

La cerere şi printr-o colaborare reunită cu parteneri externii de specialitate EURAL GNUTTI S.p.A. poate oferi o anodizare a suprafeţelor precum şi o îngrijire a suprafeţelor, curăţarea mecanică, tăiere, sudare, incluzând prelucrarea mecanică.

EURAL GNUTTI S.p.A. garantează calitatea produsului într-un control al mărimilor , analiză a compozitei chimice şi a caracteristicilor mecanice a materialului.

EURAL GNUTTI S.p.A. este echipat în laboratoare analitice şi de testare moderne care utilizează ceea mai modernă aparatură.

Ambele fabrici au certificate conform normelor ISO 9001:2000 i ISO/TS 16949:2002.

EURAL GNUTTI S.p.A. are grijă de protecţia mediului , ceea ce confirmă obţinerea în anul 2008 certificatul ISO 14001.