Nonferrometal

`

despre noi

COMPANIA este reprezentantul exclusiv a celor mai mari producători de aluminiu de pe piaţa zonei noastre din Europa. Furnizăm produse extrudate din aluminiu şi aliajele lui de cea mai înaltă calitate.

Ne specializăm în produse care îndeplinesc cele mai înalte cerinţe de calitate, rezistenţă, toleranţă sau cele mai înalte standarde. Produsele furnizorilor noştri indică standardele de azi creând tendinţe noi de viitor în industria aluminiului. Nu există pentru noi provocări pe care nu le vom îndeplini!

Suntem unul dintre principali furnizori a barelor pentru prelucrare prin aşchiere, de 2006 ani asigurăm aprovizionarea regulată la cei mai mari beneficiari din zona noastră, cum ar fi Polonia, Ungaria, Republica Cehă, Slovacia şi România.

Furnizorul nostru în acest domeniu este EURAL GNUTTI SPA cel mai mare producător de bare din Europa. Compania livrează câteva sute de tone de produse intermediare din aluminiu pentru industria auto. Aluminul nostru îl veţi găsi printre altele în bolizi F1 precum şi în multe alte autovehicule High performance din întreaga lume. Produsele pneumatice /hidraulice de cea mai înaltă calitatea se bazează pe soluţiile noastre.
WWW.EURAL.COM

Mulţumind tuturor partenerilor prezenţi şi îi invităm la o colaborare cu compania NONFERROMETAL.

„CALITATEA CÂŞTIGĂ/ QUALITY WINS” este motto-ul, care este apreciat de ani de zile de către parteneri NONFERROMETAL în zona noastră Europeană.